11. kesäkuuta 2014

Kuvaseinä

Luppoaikanani olen selaillut jos jonkinlaisia sisustukseen liittyviä blogipostauksia ja muutenkin kiinnittänyt ystävieni ja tuttavieni sisustukseen, mikäli se on edes mahdollista, vielä aiempaakin enemmän huomiota. Pinnalla ovat edelleen valkoinen, luonnon materiaalit ja yksinkertaiset linjat. Mukaan on tullut myös hieman uudempana klassisempaa, american-henkistä maalaisromantiikkaa pienine somine yksityiskohtineen, mikä on ainakin omasta mielestäni erittäin tervetullutta; minimalismi ei ole oikeastaan koskaan purrut omaan makuuni.

Nyt olen alkanut haaveilla ja kaavailla kuvaseinää muuten melko tyhjiä seiniämme koristamaan, saisin samalla muutamia suosikkikuvianikin esittäytymään muuallakin kuin tietokoneeni jo muutenkin liian täydellä kovalevyllä. Inspiraatioita lähdin hakemaan Pinterestistä, josta löytyi kuin löytyikin ruhtinaalliset määrät ideahelmiä. Tässä muutamia suosikkejani:Olen aloitellut projektia Pinterestin selaamisen ja avopuolisolta myöntyvyyden saamisen lisäksi koluamalla kirppiksiltä vanhoja kehyksiä (muutama on jo löytynyt jipii!) ja spray-maalaamalla jo vanhoja ja valehtelematta rumia kehyksiä kauniimmiksi ja kokonaisuuteen sopivammiksi. Muutamia näistä tulen vielä hiomaan hiekkapaperilla saadakseni vähän autenttisempaa ja maan läheisempää, täydellisen epätäydellistä lookkia. 

Tekstitaulun tai seinäkirjoituksen soluttaminen kuvaseinään olisi kieltämättä kutkuttava idea! Olen valitettavasti hyvin kranttu siitä mitä suvaitsen seinälläni lukevan. Yksikään tekstitaulu ei ole tämän (ja ainaisen vaatimattoman rahatilanteen) vuoksi tarttunut vielä kotiin saakka. Oiva vaihtoehto olisi siis löytää napakymppiin iskevä mietelause ja tehdä siitä taulu itse. Koska kaikki pitää tehdä vaikean kautta, hehheh. Perfektionistin elämä on haasteellista!

Stay tuned, tästä operaatiosta lisää kunhan projekti vielä etenee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti